Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit…

Dikt hittad hos nellymamman

måndag 18 oktober 2010

Hemåt

Imorgon får vi äntligen åka hem. Strax efter 12 flyger vi mot Uppsala. Det blir med Ambulans flyg och de ville att Oscar skulle ha en infart, eftersom det tydligen kan vara svårt att sticka i luften om man skulle bli tvungen att göra det. Killen här blev INTE glad över det kan man säga, surade hela kvällen, men efter lite middag på vinden på Ronald så blev han lite gladare, det fanns ju några att leka med också. Mysigt! Helst skulle det spelas både bandy och lekas tagare, men söddö, det satte mamma stopp för. Han har ju fått stränga restriktioner att avstå från all pulshöjande aktivitet åtminstone ett par månader framöver.

Godnatt

6 kommentarer:

Anonym sa...

OJ! Kan tänka mig att det blir svårt att hålla honom från pulshöjande aktiviteter... Jag är såååå glad för er skull. Hoppas det inte blir någon längre mellanlandning på Ackis utan att ni snart är hemma-hemma.
Kramar,
Frida

Anonym sa...

Då blir det ingen studsmatta här då....!
Isabell har varit här idag och berättat att Oskar kommer till Uppsala imorgon. Kul!

Catharina

Anonym sa...

Äntligen dags för hemfärd! Nu håller vi tummarna för att resten av hösten/ vintern ska bli lugn för er del. Hälsa till Oscar att han inte är handikappad, han blir en rullist! (tänk cyklist, bilist..)
Många kramar Nina o Jonas med familj.

Hannsu sa...

Nä, ingen studsmatta på ett tag, men det är ju snart vinter.

Vi får åka hem direkt utan mellanlandning på Ackis. Vi fick ta dom övergångs dagarna här på Ronald istället. Ska dock till Ackis på fredag för kontroll.

Och han får nog åka lite mer rulle ett tag, men samtidigt så måste han träna upp musklerna igen, så helt bortskämd ska han inte få bli ;-)

Hannsu sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Barn är barn.Det finns ibland inga begränsningar för dem. Härligt att han är på G :)). Hoppas att det blir fint väder när ni flyger, så han får se en ev fin utsikt.Naturligtvis hoppas vi att inte PVK behöver användas! Hoppas att vi ses snart, Kram Kattis