Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit…

Dikt hittad hos nellymamman

söndag 17 oktober 2010

Shopping

Igår var Oscar och jag till Allum, vi tog helt enkelt bussen eftersom bilen på Ronald var upptagen. Oscar köpte vantar, mössa och ett par skor. Själv lade jag undan ett par skor, men blev för snål på kuppen. Vi handlade också lite Bacon och lite annat gott på Oscars begäran.

Idag passade vi på att åka till stan och träffa Mika, för det var länge sedan sist, man får ju passa på. vi tog en fika på stan, jätte mysigt var det. Oscar passade på att köpa ett bälte eftersom han tappar byxorna (han har gått ner över 3 kg). Han köpte också pyjamasen som han ångrade att han inte köpte igår.

Nu sitter vi på Ronald, kanske åker vi hem imorgon, kanske på tisdag, beror på vilken typ av transport Uppsala landsting tänker bekosta. Hemgången känns lite ambivalent, lite skräckblandad förtjusning, kan man säga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det är blanade känslor. Det är några veckor som har gått. Kul att ni kunde komma utanför sjukhusområdet. Det är alltid kul att få handla lite. Man blir liksom lite gladare :)Hoppas bara inte att landstinget är snåla på transporten hem.

Kram till er båda, Kattis

Gunsan sa...

Hoppas ni snart får komma hem i alla fall även om det är med blandade känslor. Du/ni har kämpat på bra dessa tuffa veckor.

Jon Godinn sa...

i hope he get well