Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta eller att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller att vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit…

Dikt hittad hos nellymamman

fredag 7 augusti 2009

Måndag

Åker in till 10 som det var bestämt och får reda på att det troligen inte hinns med något CT under dagen, men att vi skall till neuro fysiologen kl 15.30.
så vi kunde ju kanske åka hem så länge......nä..... vi bor tyvärr inte granne med UAS :-( önskar dock att vi gjorde det ibland)

Hur som haver så sysselsätter vi oss bla i bollhavet på lektarepin och ute på gården där för vädret var det ju inge fel på.

Neurologen hittar inget avvikande på den delen som hon undersökte så vi fick åka hem.

På kvällen åker vi till farmor och hälsar på och Oscar är glad när vi skall hem för han skall få låna med sig en film...VHS... *yeah*, glädjen blir dock kortvarig för innan vi ens hinner iväg så får han ett huvudvärks anfall som heter duga. Vi ger honom en alvedon direkt och försöker lugna en hysterisk kille. Tar med en spypåse till bilen i fall att. Den komm till användning ungefär halvvägs hem. När vi kommit en bit hemåt så blir Oscar mer eller mindre okontaktbar och jag ringer till avdelningen, för han är fortfarande inskriven där. Dom råder oss att ringa efter ambulans. Så blir det!

Ilfart till akuten och man sätter en nål och tar diverse prover och hör och häpna nu finns det tid för en akut CT för nu misstänker man hjärnblödning.

Timmar av väntan, men vi får i allafall komma till avdelningen.
CT visar att det inte är någon hjärnblödning, men att man skall göra en Lumbalpunktion för att säkerställa detta. Det kan man dock inte göra omgående aftersom Oscar äter Waran, så bort med varanet och LP om ett par dagar. VI BLIR KVAR VECKAN UT FÖRSÅR VI GENAST!

Fortsättning följer.......

Inga kommentarer: